berikad - ~inifrån & ut~
BEHANDLINGAR:
 
 
 
 
SVENSK KLASSISK MASSAGE
En djupgående massage för dig med ömma, trötta och värkande muskler. Här jobbar jag djupt i muskulaturen och löser upp spänningar. En skön behandling för dig som har lite mycket i vardagen.


IDROTTSMASSAGE MED LEDMOBILISERING
Punktbehandling av en skada eller åkomma där jag fokuserar enbart på detta område med hjälp av djupgående massage, ledmobilisering, triggerpunkter och stretch. Tex vid bäcken och ländbesvär, nackbesvär, huvudvärk, ischias, mus/tennisarm osv.

 


 
 KOPPNINGSMASSAGE
En unik behandling där jag arbetar med silikonkoppar som genom ett vakuumtryck fästs på huden. Lyfter bindväven från muskeln vilket gör muskeln mer smidig och rörlig. Ökar  även blodgenomströmningen rejält. En kortare "genomkörare"!
 
 
 
 
"KOM TILL RO"
Med mjuka svepande rörelser och rikligt med varm, härligt doftande eterisk (om du vill) olja får du här en totalt avkopplande helkroppsbehandling som får dig att landa "här och nu". De eteriska oljorna som DU får välja till denna behandling har en djupgående inverkan för kropp och själ.
 
 
 
 
HEALINGMASSAGE
Här jobbar jag intuitivt och känner in vad DU behöver just nu. En uppskattad behandling om du är nyfiken på healing då den innehåller både massage och healing. 
 
 
(I vissa behandlingar där jag anser att det behövs ingår terapeutisk stretch och du kan också få självstretch att utöva hemma för absolut bästa resultat!)
 
 
 
 
HEALING FRÅN HJÄRTAT
 
För mig är healing läkning, kärlek, kraft och energi. Jättebra för dig som känner dig dränerad och behöver energipåfyllning likväl för dig som är stressad och i behov av lugn och ro. Healingen startar alltid en process på ett fysiskt, mentalt och/eller andligt plan.
 Healingbehandlingar påskyndar läkeprocessen!
I denna behandling arbetar jag med andlig healing och healing från naturens olika element beroende på vad Du behöver just nu. 
 
 
 
 
 
PRIVATSITTNING
 
Jag förmedlar andekontakt och budskap till dig från någon som gått bort. Det kan vara en släkting, en kär vän, kollega etc. Oftast kommer de även med budskap. Min erfarenhet säger att detta är ett fint helande läkande möte.
 
 
 
 
TRUMRESA
 
Till rytmen av trumman gör du här en inre resa i dig själv och ditt undermedvetna.
 Du kanske söker vägledning, ett svar på en fråga? Vibrationerna från trumman hjälper även till att "krackelera" de lager/skal vi dragit på oss under livet genom olika händelser och genom att släppa dessa blockeringar blir vi mer fria att leva harmoniskt och balanserat.
 
Denna behandling ser jag även som ett bra alternativ till dig som har svårt att meditera.
 
Vem vet, kanske får du möta ditt kraftdjur?
Fungerar även att boka i grupp!
 
 
 
 
SHAMANSK BEHANDLING
 
Detta är en metod som ligger mig mycket varmt om hjärtat! Jag använder healing, trumman, ljud/toner, växter från naturen, allt utifrån vad jag känner att just du behöver.
En kraftfull behandling med rötterna från bla den samiska traditionen.
 
 
 
 
Site Builder drivs av  Vistaprint